Iskanje na spletnem mestu

Dobrodošli v podjetje Fernox

Fernox je hkrati globalni tržni vodja, zaupanja vredna blagovna znamka in pionir na svojem področju. Fernox je edini proizvajalec izdelkov za čiščenje vode, ki se lahko pohvali z obsežnimi prostori za raziskave in razvoj.

Njegovi inovativni izdelki, ki so razviti in pakirani na okolju prijazen način, pomagajo izboljšati energetsko učinkovitost in pomagajo podjetjem ter gospodinjstvom zmanjšati raven ogljičnega odtisa.

Mednarodna mreža
Fernox ima podružnice v Združenem kraljestvu, Franciji, Nemčiji, Italiji, Belgiji, na Nizozemskem, v Španiji, na Madžarskem, Kitajskem in v ZDA, zato se lahko resnično pohvali kot svetovno podjetje. Podjetje je uspešen in vpliven večji ponudnik raztopin za čiščenje vode, opreme in izdelkov za preverjanje, in ima redne stike z vodilnimi strokovnjaki iz proizvodnje sistemov centralnega gretja, npr. s proizvajalci originalne opreme, zvezami in vladnimi organi. Fernox prav tako sodeluje z inštalaterji sistemov, inženirji za ogrevalne sisteme in fizičnimi strankami.

Na tej strani boste našli odgovore na nekatera tehnična vprašanja glede Fernoxovih izdelkov in storitev in podrobne informacije o njegovih revolucionarnih inovacijah.
Najnovejše novice
F1 Protector
Pri uporabi z čistilec F3, lahko varčevanje poraba plina doseže 15% pri ogrevanju sobo.